English Rose

Aanbod

For fluency without fear

Waar kun je bij English Rose voor terecht?

Ik moet je iets gaafs vertellen over English Rose en haar Engelse cursus aanbod. Weet je, ze biedt deze te gekke privélessen aan voor o.a zakelijk Engels. Het is serieus de real deal als je je communicatievaardigheden naar een hoger niveau wilt tillen in de zakenwereld.

Stel je voor dat je met zelfvertrouwen en flair kunt praten tijdens zakelijke vergaderingen, presentaties en telefoongesprekken. Nou, dat is precies waar English Rose je mee kan helpen. Linda is net een tovenaar, maar dan met woorden. Ze zal je begeleiden, je corrigeren (op een vriendelijke manier natuurlijk) en je helpen om die perfecte zakelijke toon te raken die indruk maakt op iedereen om je heen.

En hier is het beste deel: ze snapt helemaal dat je druk bent. Dus als je een overvolle agenda hebt, geen zorgen! English Rose past zich aan jouw schema aan. Je kunt lessen inplannen wanneer het jou uitkomt. Hoe handig is dat?!

Dus, of je nu een beginner bent die zijn eerste stappen zet in de zakenwereld, of een doorgewinterde professional die zijn vaardigheden wil aanscherpen, English Rose staat voor je klaar. Geloof me, voor je het weet, ben jij de koning of koningin van het zakelijk Engels!

Laat die solide indruk achter en neem die sprong naar succes met English Rose. Waar wacht je nog op? Doe mee en laat die taalbarrières als sneeuw voor de zon verdwijnen!

Particulier en zakelijk:

Diverse soorten trainingen zijn mogelijk, zowel voor particulieren als zakelijk. Zie voor meer info de onderstaande tabel.

Eigenlijk is elke vorm mogelijk en is niets te gek. Als het uiteindelijke doel maar is om jou beter te laten communiceren in het Engels.

Engelse cursus aanbod

Het aanbod van English Rose taaltrainingen zijn zeer divers. Onderstaand een overzicht van deze diensten inclusief een uitgebreide aanpak per onderwerp.

Ben jij graag bezig met Engels of kan je wel wat extra Engels gebruiken? Maar wil je niet standaard woorden stampen en grammatica oefeningen doen. Dan is deze cursus iets voor jou! Verbeter spelenderwijs je Engelse taalvaardigheid en durf in het Engels een gesprek aan te gaan.
English Rose Cursus aanbod particulier conversatie Engels
Wil je graag je Engels ophalen en individueel lessen volgen? Dat kan, gedurende een aantal weken geef ik jou 1 op 1 les en werken we samen aan de verbetering van je Engelse taalvaardigheid op de gebieden waar dat nodig is, op basis van jouw (school)boeken. Die onvoldoende kan echt niet, toch?
English Rose Cursus aanbod particulier bijles Engels
In-company of bij English Rose
Schiet je zakelijk soms net wat te kort of durf je niet zo snel een gesprek met een collega aan te gaan in het Engels of heb je moeite met het opstellen van een Engelse email. Dan is deze cursus iets voor jou! Verbeter je zakelijk Engelse taalvaardigheid. Deze cursus wordt 1 op 1 gegeven of vanuit de opdrachtgever aangeboden voor een groep.
English Rose Cursus aanbod particulier zakelijk Engels
In deze workshop van minimaal 2 uur ga je praktisch aan de slag met allerlei werkvormen om je Engelse spreekvaardigheid te bevorderen en om beter te kunnen communiceren tussen bijvoorbeeld afdelingen. Deze workshops worden vaak gehouden tijdens bedrijfsdagen wat helpt om de verbinding onderling te verbeteren.
English Rose Cursus aanbod zakelijk Workshop Engels

Werkwijze

Personal coaching kan je helpen om zelfverzekerd in het Engels te communiceren bijvoorbeeld bij een sollicitatie in het Engels. Coaching wordt ook ingezet voor van werk-naar-werk trajecten om met moeilijke vragen en lastige collega’s om te kunnen gaan. Wil je weten hoe? Maak dan een vrijblijvende afspraak.
English Rose Cursus aanbod zakelijk Coaching Engels

Werkwijze

Het controleren van teksten op type- en spelfouten, grammaticale onvolkomenheden, verkeerde interpunctie, dubbele spaties, inconsequent gebruik van persoonsvormen, stijlen en terminologieën, et cetera.
English Rose Cursus aanbod zakelijk Proofreading Engels

Werkwijze

Laat je teksten professioneel vertalen van het Nederlands naar het Engels door mij. Ik heb ruime ervaring met het vertalen in veel vakgebieden. Bijvoorbeeld websites, documenten, werkrapporten e.d. (Geen juridische vertalingen).
English Rose Cursus aanbod zakelijk Vertalingen Engels

Werkwijze

Jouw teksten ingesproken hebben in het Engels, geen enkel probleem. Ik kom persoonlijk langs en spreek de gewenste teksten in bij jullie in de studio of de door jullie gebruikte apparatuur en software. Wel zo makkelijk en snel.
English Rose Cursus aanbod zakelijk Voice-over Engels

Werkwijze

Interesse gewekt?

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik doe en wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met mij of vraag gemakkelijk online een offerte aan.