English Rose

Over Linda Russell

For fluency without fear

Linda Russell
De language consultant

Via mijn bedrijf English Rose geef ik op maat gemaakte Engelse taaltrainingen. Mijn filosofie is dat het leren van een taal op een aangename ervaring moet gaan. Lachen en plezier hebben tijdens een trainingssessie verlevendigd de les en zorgt voor betere resultaten, daar ben ik van overtuigd en mijn cursisten ook.

Gediplomeerd docent

Mijn moedertaal is Engels maar ik spreek inmiddels vloeiend Nederlands. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in het lesgeven aan bedrijven, studenten, particulieren en kinderen.  Ik begeleid in het helpen van mensen met spreekangst in de Engelse taal.

Ik pas de lesstijl en methodes aan op basis van het specifieke doel en leerwensen van de klant en cursist en ben flexibel in de lesmethodes / manier van lesgeven. 

Ik vind elke nieuwe opdracht een uitdaging waar ik mij met 110% enthousiasme en passie voor inzet

Aanbod

De diensten die English Rose taaltrainingen aanbiedt zijn zeer divers. Onderstaand een overzicht met een nadere toelichting.

Engelse lessen

Voor particulieren en voor bedrijven

Voor particulieren zijn het één op één lessen. Groepjes (van 2 tot 6 personen) zijn mogelijk, maar enkel vanuit de cursisten zelf georganiseerd. Zakelijk vaak in groepjes van rond de 6 personen. 

Workshops

Voor bedrijven offerte op aanvraag...

In deze workshop van minimaal 2 uur ga je praktisch aan de slag met allerlei werkvormen om je Engelse vaardigheden te bevorderen.

Zakelijk Engels

Voor particulieren en voor bedrijven offerte op aanvraag

Met deze cursus breng je je kennis van het zakelijk Engels vanaf de basis op een hoger niveau.

Coaching

Voor particulieren en voor bedrijven offerte op aanvraag

Personal coaching kan je helpen om zelfverzekerd in het Engels te communiceren. Wil je weten hoe? Maak dan een vrijblijvende afspraak.

Proofreading

Offerte op aanvraag...

Het controleren van teksten op type- en spelfouten, grammaticale onvolkomenheden, verkeerde interpunctie, dubbele spaties, inconsequent gebruik van persoonsvormen, stijlen en terminologieën, et cetera.

Vertalingen

Offerte op aanvraag...

Laat je teksten professioneel vertalen van Nederlands naar Engels door mij. Ik heb ruime ervaring met het vertalen in veel vakgebieden.

Voiceovers

Offerte op aanvraag...

Jouw teksten ingesproken hebben in het Engels. Ik heb al vele voiceovers gedaan.

Interesse gewekt?

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik doe en wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met mij of vraag gemakkelijk online een offerte aan.